Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Nak Let Go ASSETS Superior Slimming Camisole

hi semua! rindu x?rindu x?hehe..
oklah entry kali ni i nak let go my camisole brand ASSETS.
Among ex-b2b or b2b mmg terkenal dgn ASSETS and SPANX by Sara Blakely utk body shape or in another words as instant slimming wear!
Setahu i ramai pun da pakai product ASSETS ni dan ternyata review semua sangat bagus!
Tak caya cubalah pakai sekali, mesti feeling slim dan sexy gitu.hehe.

Before this i da pakai ASSETS Sensational Shaper - Super Control!
Superb dan sangat selesa. Yang paling penting perut i nampak flat dan tiada benjolan spare tyre!muahaha=p cuma, sensational shaper ni smpi paras bwh breast jek.
then, i decide beli lagi satu ASSETS yg cover body then lepas dpt advice dari blogseller i belilah this kind of camisole. Nak kawen punya pasal lah time tu!haha=p
Tapi!!! i da terbeli salah size!suppose size M, tapi i degil nak beli L jgk sbb takut camisole tu koyak masa sarung walhal benda alah ni mmg da technically design dan sgtlah stretchable.
ko gemuk mana pun sure boleh masuk lah kan!
nilah gara-gara terlalu low estem pada figure sendiri,
walhal suami dah kata i lah makhluk tuhan paling seksi.eh eh...=p
So, taknak rasa wasting i pakai jugaklah masa majlis bertandang walaupun xberapa nak kedap kat badan.hehe.
so korang da tau reason nya kenapa i nak let go kan?

nah, baca details dibawah jika berminat utk beli:

PRICE:
RM100 including postage (negotiable)
Market price: RM130 (new)

REASON LET GO:
Salah size. Not fit with body

USAGE:
Sekali saja masa majlis bertandang

CONDITION:
Good

MATERIAL:
77% Nylon & 23% Spandex
Sangat2 selesa dipakai.Trust me!

SIZE:
L
Refer kat sini utk tgk size korang in range L or not.

COLOUR:

the real colour is nude like picture below:

Klik sini utk review lebih lanjut!

Do email me if u interested..=)





1 comments:

Meey@ said...

ALREADY SOLD OUT!..TQ=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...