Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Pre-Wed Azad + Eira Syazira

holla!
i mmg suka dgn pelakon si eira syazira ni lagi-lagi sejak dia famous dgn cerita Cinta Balqis kat TV3.
Sampai nangis-nangis dengan housemate tgk cerita tu lagi-lagi si mommies; yun & anah.haha=p

tgh2 bizi browsing terjumpa gambar pre-wed mereka.
Diorg buat dekat Istana Kehakiman. Such a nice place i think!














credit to: Phosgraphis Photography

Photographer:

 Name: Phosgraphis Photography
Base: Kuala Lumpur
Contact Number :
Faiz - +6 017 315 0225
Hafiz - +6 019 664 3437
Email Contact:
faizhaikal_phosgraphis@yahoo.com
Website:
Facebook:



So girls, maybe u can consider that new comer photographer!=)

sharing is caring kan!!



7 comments:

~ NANA ~ said...

nmpk si eira ni makin lawa pulak...hehe

Khairiyah aka Kerry said...

sweet la depa together2.hehe

anway, miza ni kery nk promote new give away from kerryblogshop!
http://blogshopkerry.blogspot.com/2011/09/kerrys-blog-shop-special-give-away.html

kery terpk2,if miza gune cite b4 ni kan,blh jd miza menang.sbb crite miza betul2 kery ingt sampai skang..memang berbekas lah! hehe

.:shura shushi:. said...

eira cantik..!!tp nape bile i tgok pic dieorg rase mcm biase je ek..tak excited sgt =)

oshinz said...

akak, nape link tak dapat eh?

bahIRAh said...

tingginye azad! eira memg tinggi n cantik..

Meey@ said...

~ NANA ~ : itulah!nak kawen ni kenalah cantik2 sikit ye dak?hehe.

Khairiyah aka Kerry: adoiii, rugi2.kalau x sure menang besar kali ni.haha.eh, tp hubby miza suka hadiah kerry kasi tu.kdg2 dia curi2 pakai shower tu bila kuar bathroom sure nak senyum2 kat miza.haha=p

.:shura shushi: haha.maybe photo ni dia edit mcm lame sgt kot..i pun rs mcm tu.hihi.

oshinz: link kat mn dik? kt page exchange link ke?

bahIRAh: sama tiggi sama padan heh.hihi

ElyaElmo said...

pre wedd dh macam style omputih nye lak..haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...