Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Bantal Hantaran Edisi Meey@ Untuk Disewa*Updated*

Hye u ol!!

Diatas permintaan dari rakan bloggers dan silent readers, 

secara rasminya hari ni sy war-warkan kepada anda, 
bantal hantaran sy sedia untuk disewa =)
Penyewaan ini di buka untuk sesiapa saja yang ingin melangsungkan pertunangan atau perkahwinan. Details penyewaan seperti dibawah.


 ITEM: BANTAL HANTARAN
Bil : 9 pcs
Size:
12 inch x 12 inchColour : Merah marron-lapik
Cream- tessel & lilit
an
Fabric material: Kain langsir yang tebal


Rental price:
RM5/pcs


Security Deposit (Cagaran) :
RM45
 


Collection/Delivery:   

Pickup di sekitar Kulim-Penang atau di mana-mana tempat yang dipersetujui 

ATAU
Melalui pos. Charge pos tertakluk kepada bilangan bantal hantaran dan berat.  Untuk tidak membebankan bakal penyewa, khidmat pos domestik akan digunakan dan bukan pos laju (pos laju mahal berganda!). Walaubagaimanapun, pos pemulangan semula ditanggung oleh bakal penyewa. Pos akan dilakukan 2 minggu sebelum majlis berlangsung.
 
TERMS & CONDITIONS
- 50% deposit of the rental fees is needed upon confirmation.
- 50% deposit will be not returned if customer has made a cancellation one month before 
  event date
- Balance of 50% of the rental fees is payable upon item pickup/within a week before 
  delivery date thru CIMB or Maybank account.
- Some security deposit (cagaran) will be needed based on the total rental fees
- Security deposit will be paid back to customer open returning/after we receive of the items 
  in good condition.
- Customer needs to pay 50% deposit of rental fees and cagaran to block booking date.

GOOD NEWS!!!
InsyaALLAH sy juga sudi menerima tempahan untuk bantal hantaran mengikut saiz dan tema/konsep majlis bersejarah anda.


Untuk pertanyaan lanjut dan request quotation boleh mail sy at

hamizah85@gmail.com

Thank you!



p/s: post ini akan ditepek di side bar. See yah!!



4 comments:

eidA said...

cik Meeya..ok ker letak barang atas bantal hantaran n yer..xjatuh ek..

mcm berminat ngan tawaran u tu..
apa2 I contact u yer..hee

btw, I become ur follower ari n...;)

Meey@ said...

hi eida,
ok jek.bantal tu takdelah tingi n gebu sgt.just nice. kalau nak lagi safe, letak brg hantaran atas pinggan or anyting yg boleh jd alas.

eida berminat nak sewa or buat tempahan?hehe.
nnti apa-apa just email me k.

tq!=)

mieyza said...

salam hai..nak inform sy cilok idea kamu bt bantal ni..dah siap pun, cuma sy guna kain satin plain..Thanks a lot for the idea..

p/s: nama kita hampir2 sama..:) and we both have fauzi!

DianaSafri said...

Salam meeya...

I'm ur 1st customer of ur pale green bantal form KL..Remember..

Happy to track and follow u dear =)

http://weddingclosetbydianasafri.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...