Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Again..SHAHIR

Ok.ok.saya janji, ni last entry pasal AHMAD SHAHIR ZAWAWI.
haha. Nak tepek video clip single terbaru dia.
Hensemnye dia in white suite!
I mmg tak boleh tgk lelaki pakai putih.
Tiba-tiba boleh rebah.
HAHA.i tipu la.
nak suh kaka pakai putih la nanti
Kaka pun hensem pakai putih.sebab dia putih.SHAHIR pun putih.eh, eh jgn muntah.
Tapi, dia tak suka.sbb dia mother's boy mcm SHAHIR yg suka buat comot kt baju putih.
Ntah skolah agama mcm SHAHIR dulu tak pki baju putih kot.eh, eh sama lagi.
Nak kata tak suka, bendera negeri PERAK mcm SHAHIR kan ada warna putih.kan, sama lagi.[tibe-tibe menatang bendera plak aku cite]

haha.
SHAHIR.Kaka.SHAHIR.Kaka.
Ntah-ntah, sedara mara kot.





2 comments:

~YuN~ said...

sudah2 la hasnah oii..haha!xabis ngn shahir,ingt awk tu nk kwin da..hahaha!ojie ooo ojie,tgk izzah ni,asik tgk shahir jek..

p/s:agak2 klu aku preggy nti,agak2 leh dpt anak muke cm shahir x klu ari2 layan video die..hehe~

Meey@ said...

haha.ala ton, hiburan sblm kawen.tak kawen lg, ada aku kesah.SHAHIR!SHAHIR!SHAHIR!haha.biol.

kalau anak ko laki muka mcm shahir, mmg aku culik siap2.tp, kalau anak gegel muka mcm shahir,bapok anak ko kecik2 ton!haha!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...