Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Cak!!


Ini meey@!!
Anda tak salah blog.Harap maklum.

eh, tak tau la mmg tak boleh nak tukar font kot sidebar blog ni.
harap maafla yg rasa-rasa mcm gedabak sgt tulisan tukan.
bukak mata kecik-kecik pun boleh terhibur baca blog i
haha.

enof.enof.
...........................


zzzzzzz..g.nite!


7 comments:

Nora a.k.a Aira said...

bom bom cak hehehe

gadis jumaat said...

comel comel comel! rasa cam kat meeya's chocolate factory hohooo. tulisan gedabak tu sure bleh kecikkan punye.. anda tu je yang dah ngantuk tak larat nak carik. hehe. okey, dudnite!

Meey@ said...

nora: eh eh men bom bom cak plak dia yer!

gadis jumaat: haha.mcm kilang coklat herseys kan?coklat mahal2 sikit la.patchi ke.kuang.kuang.kuang. ok, nnti meeya explore lg camne nak resize font ni!rimas tgk besa2 ni.

~Yun~ said...

nyah,rindu aku x??hehe~giler besar mung tulisan,rmai2 leh bc blog u nyah..cntix!huhuhu~

Meey@ said...

nyahhhh!!tq drop by!rindu la nak gossip2 dong!haha
ala, font mmg takleh nak tukar la.da fix siap2.tadi, mcm nk tukar layout lain da sbnrnye!*gatal*

masmOna said...

cak cak! dia dah buat layout baru da =) takpe lah tulisan gedabak cute apa? hihi ;) senang sikit i nk baca :P

Meey@ said...

ba ba cak!haha.
layout baru, so baru perantin ada mood nak berblog.tewahhh.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...