Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

E-day: Crystal Handbouqeut & Entry khas utk Cik Belle & Pn Nawal

ok.
disebabkan sume org tgh off to nikah cik nawal.eh, silap, pn nawal
i terpaksa la menyebokkan diri dgn membuat entry baru.hihi.
ini sesi melepaskan geram kerana tidak dpt menjoinkan diri di wedding nawal bersama bloggers lain.erkkk.
apapun, wish nawal & firdaus have a happily married ever after.
Congratulations on your wedding ya!=)
those bloggers yg pi, pasni pakat-pakat update na!jeles..jeles..jeless!
haha.

okla, lets continue lg cerita pasal E-day.
mesti korg mcm da busan sbb cerita da nak basi.kan.kan.kan.
haha.heipppp..tak kira!baca jugak sbb i masih dalam mood bertunang.haha.

entry ni i buat khas utk b2b yg ada bertanyakan tentang handbouqeut (HB) yang i pegang ms E-day aritu.
for those yg penah baca post ini, mesti tau gile-gile yg mmg i kempunan sgt nk itu bunga tangan kristal!
disaat-saat hampir putus asa, i'm very lucky sbb Cik Belle,
(eh sapa tak kenal Cik Belle mmg nak kena babap!) offered me her magic touch to decorate crsytal HB.
omg!lompat katak laju2.haha.
Bila baca post Cik Belle tentang DIY bunga kristal dia tu, teruja tahu tak!
then, tak sangka cik belle baik hati sgt nak decokan utk i.
lagi la rasa mcm nk terbang tinggi laju2!haha.very appreaciate it!
hello, i'm her first customer oke!! and that's HB special made for me!
i da simpan dlm kotak siap-siap buat kenang-kenangan.haha=p

So, firstly I'm just email him examples of HB yg i ada,
then request Cik Belle for the colour of crystal.
Cik Belle will give u free consultation.haha.bukan konsultasi la.tapi free idea and suggestion.
yela, kdg2 kita ni bila googling jumpe HB cantik2 terus save, tak tau nak buat, tahu main tempah aje.
hehe.but don't worry guys, sgt-sgt-sgt senang berurusan dgn Cik Belle manis ni.
The outcome will be AAAAAAAAAAAAAAAA!!!
nganga mulut la korg bila tgk HB sendiri dpn mata.
haha.

So for those yg kepingin sgt nak pegang HB crystal on your big day,
u can trust Cik Belle. Walaupun dia baru first time DIY HB, kemampuan dia merealisasikan impian i sgt2 la dihargai. She's gifted on decorating n i tabik spring atas semangat dia utk deco this kind of HB.Seminggu da siap oke!Walla!
Price?owhh...sgt-sgt reasonable..=) nak senyum lebar-lebar.haha.maceh Cik Belle!=)

Nope, i did't make any aggrement with Cik Belle about this entry yah!
It's free testimonial without any share and commision from him.Ikhlas dari i.
Tapi, lau Cik Belle nak bg pun boleh, haha.take it as duit raya can ha?haha=p

so bloggers, this is mine!!!

combination of red and white crystal=)
Cik Belle bg tau yg reben-reben panjang tu kita panggil long trail ribbon.
hihi.baru tau cikgu!


See..mmg tak lepas dari tgn i tau!hihi.

dala.enuf.nak titon.

g.niteee all!!



3 comments:

masmOna said...

OMG!!sangat lah cantek! she's so gifted lah nk men-DIY mende gini huhu. hebat hebat =) u're lucky meeya =)

Meey@ said...

hihi.cantik!!cik belle mmg hebat.nk pinjam tangan dia nak gubah bunga telur plak!haha=p

siti said...

salam..sy nk tnye..akk meeya mek make up ktner yer;-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...