Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Ikhlas dari Meeya

Sempena Syawal yang akan menjelma tak lama lagi,
saya ingin mengucapkan seikhlas hati,

Selamat Hari Raya Aidilfitri
&
Maaf Zahir Batin



untuk bloggers, silent reader and stalker,
haha
maaf jika ada entry sy telah kasar bahasanya membuatkan anda semua terasa dan terkecil hati, bengang2 atau meluat.haha.
jangan-jangan jemu jenguk blog saya!=)

Tak lupa, kirimkan doa untuk saya
moga-moga majlis pertunangan saya berjalan dengan baik dan lancar.
Semoga semuanya dipermudahkan oleh ALLAH.

InsyaALLAH, i will coming back after raya.
Sorry nek lori sbb my hometown takde internet untuk update.
Kalau ada pun maybe tak sempat nak update juga
sebab byk benda yang nak kena uruskan sebelum majlis
Semua tertunda oke!tensen makk!
Tak lupa juga bizi dengan appointment berbuka pose
(chewaah!)

So kwn2,
Take care yourself during hari raya oke.
Always drive carefully dan jangan main mercun plak!!
Nah, i tepek satu lagu my feveret raya song from Ramlah Ram!
Layan~~~~



tata.

7 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Selamat hari Raya. All the besh dear, kami tunggu update kamu hehe =)

^^mrs.deana^^ said...

slamat ari rye to cik.meeya..ble nk engaged ni??time rye ek...anway,smoga smuanya slamat brjalan dgn lncar...

-nurul farihah- said...

slamat hari raya juga..

gud luck for ur e-day..

and congrats..

masmOna said...

Selamat hari raya meeya..maaf zahir batin =)
semoga everything berjalan dengan lancar on ur e-day huhu. take care!!

iedayah said...

slamat ari raye mia..good luck tuk e-day ea..

iedayah said...

slmt hari ghaye mia..good luck tuk ur e-day

Nurul said...

miza, slmt ari raye maap zahir batin wei. lmbt la aku wish sure ko da umah da..huhu.

pape pn smuge mjlis pertunangan ko 2 sukses sentiasa..heee.. doakan aku plk cpt2 menyusul..hehe.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...