Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

E-day: Official Photographer

E-day aritu, saya hire photographer merangkap kenalan di kampus.
Kebetulan, dia duduk area batu pahat dan baru menceburi bidang photography.
So, nak support kwn2, then saya try contact dia.
Package yg saya ambil, just shoot & burn je.bajet ketat la katakan.hehe.
nasib dia kata oke.
Sebab saya ada try minta quotation dari photographer lain.
Of course, harga yg dia kasi tak semurah kwn saya ni, dan ada juga yg tak amik package shoot & burn.
Service? Good!=) Sebab saya minta dia pilih gambar mn yg cantik saja utk di edit, tapi rupanya dia edit sume gambar.Gambar plak ada dlm 200 keping.hehe.tapi, takpela mmg itu "makanan photographer" hihi.
Package and harganya reasonable, dan boleh nego lagi kalau mau!=)

Cuma, ada certain things yang terkilan sikit sebab masa majlis tu pihak lelaki nak balik awal, so lepas makan-makan dorg sume nak balik salam-salam.
Makanya, sesi bergambar bersama keluarga pihak lelaki, bersama dengan hantaran tak ada.
Plus, kami pun mcm terlupa moment tu.
Should be someone kena remind about that.
Tapi takpela ..redha.

So, guys dari batu pahat dan sekitar johor yg mana-mana nak cari photographer,
boleh contact

Qulukis Photography (En Hakim)
Contact number: 0177102207
or add dia difacebook: http://www.facebook.com/siqulu
or visit his website: http://qulukis.blogspot.com/
or email untuk tanya pakej: mnhqmy@gmail.com

one of my favourite picture..=)


dan ini..

gambar-gambar yg lain, boleh di lihat di facebook saya.

ops, saya takde amik apa-apa komisen yer..
harap maklum!

haha, gambar ni dipaksa ambil oleh abg-abg ipar sy yg ngokngek.
Yang baju putih tu en hakim
Yang baju biru tu adik saya.
Motif gambar diambil: Mereka kata muka dorang SERUPA!


haha.
en hakim, ampunkan kesengalan abg-abg ipar saya!=P

hihi.
tata.




3 comments:

Nora a.k.a Aira said...

gambar kat tingkap tu memg heart la =) cantik!

Vee Lara said...

dear..mmg serupa muka 2 org tu...:)

eda eliana said...

sweet.... intai22 dr tingkap :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...