Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Birthday & Estee Lauder Sale.Senyum sampai pagi ni..=)

nak announce ni, semalam birthday i!
cepat wish!haha.

as usual, nothing special on my birthday.
So, semalam kami cuma makan2, tengok wayang dan shopping for barang hantaran!
Kaka belanja makan SUSHI KING!(again!) dan bagi sekeping card yg terbahak2 i gelak dalam kereta ok.
eh, SUSHI KING promo eat 5 plates any sushi, free 1 plate lagi.tapi, boleh redeem on next treat.Redemption till 7 January i thought. ntah apa-apa.saja nak suruh i datang lagikan.

haa, korg baca lah sendiri birthday card i!haha.

Page 1


Page 2
Klik to enlarge


Zoom sikit
Last page


Hei, hei ingat i tak pandai baca jawi? ok, admit merangkak sikit pasal tulisan kaka mcm dokter yang x abis belajar.haha.Paling gelak last page, last word, suppose i pronounce fiancee, but i tersebut pen**s. *malu dollll!!*
haha. sapa suruh gatal nak tulis jawi kan!haha.

so, lepas kami lunch, terus ke Megamamall Penang pasal nak serbu ini!!!

Hadoiii, estee lauder ni mmg saja nak perabih duit i tau.
Tau-tau jek i mmg nak grab perfume Estee Lauder Pleasure Bloom dia tu.aishhh~~
So, smlm i menyinggah la ke Estee Lauder.
Yup, their having promo, for any Estee Lauder purchased RM200 above, u can buy Golden Purse Coach and make up set as u see above for rm180 only!!!*boleh pengsan*
ok, juling kejap mata tengok itu Coach!
tapi bila fikir balik, that purse bagi i susah nak handle sbb bentuknya tak macam wristlet yang ada tali utk dipegang. Kalau nak guna coach ni u kena pegang ala-ala mak datin gitu..
Tapi, i tak cm mak datin pun.haha.

I ask that SA, boleh tak i takmo itu coach.i nak makeup set jek.
Then dia bagi i choice, kalau taknak amik this promotion, amik satu lagi makeup set Estee Lauder Blockbuster yang berharga RM220.
Then, dia amik satu kotak besar. Bila bukak itu kotak..
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!! i jerit sbb suka sangattttttttttttttttt!!!
Worth ok pasal ada 16-20 choice eyeshadow palette, 4 blusher, 4 lipstick, 2 lipgloss, 3 eyeliner, 1 make removal, brushes, mirror, 1 make up box, and small makeup bag.
FREE lagi mascara pasal birthday i kan!muahaha!
Tambah plak lagi dapat free voucher RM40.*meroyan kejap* lupa terus Coach.muahaha.

But, for u girls yg nak grab Estee Lauder & Coach promotion tu, cepat2 serbu ok, sbb semalam i pergi pun dah tinggal 1 set jek. Bag tu pun yg warna kelabu.no choice.so, cepat2 pergi.
sangat2 berbaloi!!=)

sampai ke malam pun 1 senyum jek pasal dapat perfume and make up set.
walhal dah tanam dalam hati nak perfume saja. Itulah namanya kalau da ada rezeki jangan di tolak.kan kaka kan?kan?kan?
hehe.


da lama tak tepek gambar sendiri!
hye! i'm meeya..=)




4 comments:

anaztasias aira said...

comelnya meeya !!! heheehe nasib saya masih boleh baca jawi juga hehehe=) hepi shopping !!

^^mrs.deana^^ said...

babe...tihihi..klakala fiancee meeya wat tulisan jawi!!msti besday wishing yg ni pling d'ingati smpi ble2...hahaha

Aisya said...

dear, i also mcm u...meroyan jp kat estee ble tgk promotion tue...hikhik3

elle's laaa~ said...

saya da beli jugak !! estee blokbuster tuu .. tiheeee :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...