Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

100% PURE COTTON JAPANESE FOR GRAB!


Holla!

maybe tak ramai yang tau sy ada perniagaan online menjual kain pasang.
sengaja taknak war-warkan sbb pada mulanya blog ni just focus utk wedding preparation.hihi.
tapi, da lepas kawen, blog pun nmpknya da jadi mcm carca marba.
ngehngeh.

ada sapa-sapa yang takde baju raya lagi x?
kot nak buat hadiah hantaran pun boleh..;)
hihi.
sempena entry pengenalan ini,
dengan baik hatinya, sy nak buat promotion khas utk group BBF dan juga followers blog sy.=)
Our latest fabric adalah kain JAPANESE COTTON 100% PURE!

MATERIAL:
Kualiti Grade A (bermutu tinggi),
lembut dan sangat sejuk,
selesa dan sedap dipakai,
panjang 4m bidang 45

HARGA:
RM 70 (Semenanjung Malaysia)
RM 75 (Sabah/Sarawak)
* HARGA TERMASUK POSTAGE*






CODE: PC01
3PCS AVAILABLE


CODE: PC02
1PCS AVAILABLE


CODE: PC01
1PCS AVAILABLE

CODE: PC01
2PCS AVAILABLE


CODE: PC01
1PCS AVAILABLE

Selain daripada cotton japanese, sy juga ada menjual cotton viscose, Italian Crepe Silk dll.
Sekarang ni tgh berlangsung promotion untuk raya, 3 pasang kain only RM100
utk makluman lanjut, boleh add kedai sy di

FACEBOOK

Kalau xjumpa, type Asal Benang Jadi Kain dan search!=)

oh ye, e-mail saja sy atau pm di FB untuk sebarang pertanyaan dan tempahan ya!
insyaALLAH, diskaun diberikan utk BFF dan followers sy.

till then..;)

2 comments:

Squarecut Ring said...

psst dear, page tab yg u request tu I dah ade entry dulu.

Click kat sini eh. ^_^
How To Create Page Tab

Hunny said...

cantik2 semuanya

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...