Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Review: Wedding Album Bride's Side

Hye u olls. 
now, sy kat kg sedang bermalas-malasan dirumah parents.hihi.
en kaka tinggalkan sy seminggu sebab ada sukan kat melaka. 
eh, feeling sekarang mcm org bujang sayyyyyy!haha. mcm belum kawen dulu-dulu.
tapi, bila tiba malam jek..adehhh, resah gelisah hati sbb kena tido sorang-sorang,
bantal peluk sayam busuk xde.mood winduuu..*_*

 mood nak blogging ni plak kdg2 on kdg off.
haha. suka blogwalking jek, nak up entry mmg malas gila.
tapi tadi ms tgh belek2 album kawen (kata mood rindu, haruslah!) dpt idea nak share ngan korg wedding album for my side. da lama da dpt dari OP, cuma malas nak resize gmbr.penyakit M betul.haha
since ada yg request nak tgk gmbr2 kawen sy, tgk album ni dulu la eh..
hehe.wedding review pun belum ada kesudahan.haha.
mcm basi jek da nak cerita kt korg.wahaha.

from OP, ada 2 album satu custom and sticky.
tapi sticky tu byk sgt page, malas nak catch picture.
haha.Penyakit M lagi!!
 
oklah, jom kita layan ni dulu,






















for those yang masih xtau, OP sy adalah fozan & affiq dari Artisme Republic
Mereka ni muda-muda belaka lagi, tapi sangat talented dan komited.
I hire fozan saja, tapi alhamdullilah fozan bawa affiq as 2nd photographer. 
xde charge tambahan pulak tu.hihi.
semua gambar mereka, i boleh kata 85% boleh pakai,
15% lagi tu of course la gmbr tgh baru nak set camera, gmbr berulang and etc.
overall, sy puas hati sgt2!highly recommended for b2b..=)

till next time..daaaa!


9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

CANTIK

wafa azman said...

comey comel!! cun la pakai baby blue unt akad nikah.. ;D

Meey@ said...

e k i n ♥ y u s r i:
tq dear..hehe..

wafa azman said:
tq wafa..=) utk nikah kena pki sweet2 jek tau..hihi.

azrini said...

meeya~~ cantik la~~ congrat's dah jadi wife org.. hehehe... sy pun plan nak amek warne kuning utk wedding nnt, tapi takot x kene... tgh pening nak pilih warne... hehehe..tp tgk meeya pakai kuning lawa la plak.. naik kan warne kuning ni... berseri jer...

Meey@ said...

azrini: hi azrini, tq so mcuh for the compliment.gmbr basi da ni..hehe.i dulu pun mcm u jgk, pening nk cari tema, last-last pergi butik pengantin, baju kuning ni yg paling menyerlah utk kami.hehe..

aTy _faRed~ said...

suke..cantik..!! :)

Meey@ said...

aty: hehe..tq aty!=)

nurulhuda said...

meeya. nak tanye, baju kuning ni pun amik kat firmah? lawanya baju!

Meey@ said...

nurulhuda: baju kuning ni sy sewa dkt tmpt lain.somewhere in parit buntar, perak.not from firmah;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...