Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Cik Kiah Menang Giveaway Ok!


YA!!
Cik Kiah menang giveaway!
hahaha.heboh mcm dpt grand prize jek.
dapat no. 2. ok le tu..hihi.

o yea,grand prize dimenangi oleh ratu contest kita, Cik Kina!Tahniah!
Bagi can la, sbb kina nak kawen.hehehe ;p
jgn mare Kina..

sesiapa yg mcm blur jek giveaway ape Cik Kiah ni menang,
meh klik entry INI.
Happy sgt Kerry and judges suka entry Cik Kiah.
Rupanya Cik Kiah tu nama lain Cik Kerry kita tu,
kebetulan pulak!hehe.

Sebelum tu, da bilang kt en suami mcm x menang jek,
sbb syarat nak menang, traffic blog pun kena tinggi.
Blog tak femes, mcm takde can jek.=(

Masa bukak FB check result, hahaha dan-dan jerit kat suami
SYG MENANG!!!!
mcm tak caya jek, sbb kalau masuk contest2 ni mmg Cik Kiah susah nak menang.
tu psl mls nak masuk contest.hehe.

tapi, ape pun best sgt sbb dpt hadiah
2nd runner up : 1 Victoria's secret 3 in 1 body wash worth RM62

tak sabar Cik Kiah!!





5 comments:

Anah said...

tahniah cik kiah..cik ke?? puan kiah la..hahaha

K.I.N.A said...

haha..tak marah pun..:P

tu la..haha..sama plak cik kiah eh..kak kerry ckp rabu insyaAllah dapat..hehe..tahniah buat meeya!

e k i n ♥ y u s r i said...

bestnye

wafa azman said...

congrats meeya!! ;D

Khairiyah aka Kerry said...

wangi kan miza..hehee.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...