Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

DIY: Wedding Signage

Hari ni i bangun pukul 12.30tgh hari
Muahahaha.
12.30tgh mcm 8 pg pasal sedap sgt tido.
Dah hujan-ujan ni keje aku makan jek kan.
Kalau yg da kawen tu, boleh jgk panaskan badan.
opppsssssss!!haha.

ok2, dari asik mengelepet kat katil tu,
i DIY wedding signage tadi.
Inspiration dari lynda dan sini.
Akhirnya, berjaya jgk i menggunakan cartoon bride & groom yg sgt comel itu!
da lama kot terperap dalam folder, x jumpa-jumpa kegunaan yg sesuai utk dimuatkan.
puas hati i deknon!hehe..
sbb tak sbr nak post kt blog, so i capture pic dari lappy jek belum smpt nak print lagi.
nak tgk x?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaaaaa!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ok, penat da..



i da kenal pasti 5 tempat strategik yang perlu diletakkan wedding signage ni.
so, to all my friends and bloggers yg sudi datang nnti boleh rujuk signage tu yer!=)

owh yer, i dpt first wedding present from my old friend.
thank you fazura & teli sbb sudi dtg rumah bwk baby lagi, comeeeelllllll sgt!!
hehe..tgn gatal nk bukak, tapi mak kata JANGANNNNNNNNNNNN!!!
melarang keras betul!haha.
ala, tak bukak pun tau itu buku mak..hehe.
eksaited tau dpt present!!
yippie!



okla, nak g makan lagi..muahaha=p
sok i hapdet DIY lain plak.
fuhhhh~~



2 comments:

aTy _faRed~ said...

cute nye....!! :) doakan majLis u berjaLan lancar key... :)

eeza said...

hye! cute la cartoon utk sinage tu?leh x nk mintak cartoon tu?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...