Doa & Wirid Sepanjang Masa

Doa
"Rabbi habli min ladunka dzurriyatan thayyibatan innaka saamiud duaa"

Maksudnya: "Ya Tuhanku, kurniakan kepadaku dari sisi-Mu, zuriat yang baik (sempurna tidak cacat), sesungguhnya Engkau sentiasa mendengar permohonan hamba-Mu"

(Surah Ali' Imran 3: 38)


Wirid
" Ya Khaliku Ya Bariu' Ya Musawwir"
Maksudnya: "Wahai Yang Maha Menjadikan, Yang Maha Mencipta, Yang Maha Membentuk"


(Asmaul Husna)

Wordless Wednesday Meleleh!


 Smlm kan, ada org tu kan..ada org tu kan..dia kan..dia kan..menangis (sikit jek!) tgk cinta elysa ;D
haha.comel kan suami i tu?
kahkahkah=p

Lepas tu, pg-pg ni i dah craving for this

  

YES!!

It's 
T.U.T.T.I  F.R.U.T.T.I !!
N again i'm craving, i'm craving, i'm craving for this one!

hubby, what say u?
;D








8 comments:

Khairiyah aka Kerry said...

jatuh cinta sama johannnnnnnnnnnnnnnnnnnn! hahaah.bab last die tarik elsya kat dada die tu buat kery senyum sorang2.sweeeeeeeeeeeeeet!

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

alolo comel nya nangis..jiwa sentimental tu.

Kak Miza!! Kat Auto City juru dah ada Tutti Fruiti.

Nak pegi hari2 boleh sbb opis dkt. tp nt xsmpai cukup bulan bankrappp

Meey@ said...

kerry,

miza gelak2 jek tgk muka johan tu sbb dia feel mcm gangster tapi hati ada taman gitu.hikhik=p

Meey@ said...

Farrah,

ye la darling!akak pergi dah dua kali yg dkt juru tu..=) 1st time beli tersedak kot anak tekak tgk harga.2nd time beli hari selasa.so dpt 15% for ladies only!yeayyy~

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

yeke? xtau plak.. thax. okeh next tuesday kena serbu ni! :)))

Meey@ said...

yes, every tuesday ada 15% disc for ladies only then kalau farrah ada student card, each time pergi TF boleh dpt 10% disc..=)

Cik Puan Mimi said...

sedap nye tutti frutti~~ lame dah x makan. meeya craving2 dah ada isi ke? mimi belummm :(

Meey@ said...

Mimi, haha i ni x berisi pun mmg sentiasa craving saja. Hihi. Belum ada rezki lg. Xpe mimi jom kita usaha lg!!;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...